Header #1

Header #1

fredag 14 juni 2013

K-pop ~MBLAQ & B1A4~

Konnichiwa!

Idag tänkte jag visa er två K-pop grupper jag hittade för ett litet tag sedan ^^

MBLAQ



För att vara ärlig kan jag inte namnet på en enda av de här grabbarna. Men de är alla sjukt duktiga, det märkte jag när jag lyssnade på deras låt första gången. Dock är det en låt man behöver lyssna på fler gånger än en (iallafall behövde jag det) för att uppskatta den till fullo, men refrängen är grym.

Tre av killarna tycker jag dessutom är läskigt söta! (på bilden de två killarna längst till vänster och killen längst till höger).

Jag tycker att gruppen helt klart är värd att lyssna på ^-^, hoppas det faller er i smaken.
Om jag fortsätter att lyssna på fler av deras låtar så tänker jag försöka lära mig namnen på dem också ;)


B1A4

Den här gruppen är ett under! Sjukt bra och ALLA i gruppen är söta (inte ens en är lite ful) vilket är ovanligt, en brukar alltid vara lite fulare än de andra, men inte i denna grupp <3 :3 I'm in loooove <3 *-* Jag ska memorera killarnas namn också ;) Jag tycker den här gruppen om någon förtjänar det :P

Här är en av deras låtar:
Det här är den japanska versionen, jag föredrar nästan när de sjunger på japanska (inte alla låtar dock, sedan kan jag tycka det är svårt om man har lyssnat på den koreanska versionen först och sedan helt plötsligt ska lyssna på samma låt på ett annat språk :p)
det låter för det mesta bara sjukt bra <3


Så nu får ni ta och kolla in de här grupperna, helt sjukt bra <3 *-*

MATA NE !!

torsdag 13 juni 2013

Deprimerande film :P

Konnichiwa!

Idag är jag sjuk -.- Första och andra dagen på sommarlovet bortslösade :'(

Jag har bara kollat en film och lite videor på youtube såhär långt.

Filmen jag såg var en riktigt deprimerande och inte så välgjord film som hette 15 The Movie som handlade om ett gäng deprimerade ungdomar som bara gjorde dumheter, betedde sig som gangsters och som var självmordsbenägna.

Om ni mot förmodan vill se den här filmen så kan ni få den här:
Filmen är en kinesisk film med engelsk textning.

VARNING: Om ni är känsliga mot när folk kräks, om ni är deprimerade eller nedstämda eller inte klarar äckliga och lite pinsamma filmer KOLLA INTE!

Japp, det var det för det här inlägget! Jag har inte så mycket att skriva om nu för tillfället, men ska kolla lite mer film och kolla klart mina draman och animen och sedan återkommer jag när jag har mer att säga ;)

MATA NE !!

onsdag 12 juni 2013

Sommarlov

Konnichiwa :D

Nu är det sommarlov (äntligen) eller rättare sagt sedan igår. Men jag var på fest med klassen och när jag kom hem orkade jag inte uppdatera ;)

Jag har börjat kolla på en massa draman och grejer.

Jag kollar Itazura na kiss Love in Tokyo
Och  Easy Fortune Happy Life (EFHL) igen och sedan kollar jag Happy Michelin Kitchen (Blue Lan är med *-*) .
Sedan har jag även en on- going anime Black Butler.

Det kommer bli ett fantastiskt sommarlov, men jag kommer inte uppdatera varje dag, så ni vet, för jag kommer ha massor att göra med kompisar och så :)

Förresten kommer min kompis Sara ner till Stockholm vecka 26 och bor hos mig i några dagar, SKA BLI SÅ SJUKT KUL ;D

Jag tänkte ge er en liten somrig låt nu när det passar :) Och jag hittade en GIRLS GENERATION låt, som jag själv tycker är ganska somrig ^^

Det här är då alltså dans versionen av den ^^

Sedan hittade jag också den här för ett par månader sedan ^^

Jag vet inte vad gruppen heter, eftersom jag inte kan Hangul hehe ^^ Men ni får ta och kolla det själva helt enkelt ;)


Varsågoda ;)

Men nu ska jag kolla runt lite mer och njuta av det sista timmarna på den första dagen på mitt sommarlov, ha det så bra!

MATA NE !!


torsdag 6 juni 2013

GRATTIS ~Kim Hyun Joong~

 Hej bloggen!

Jag har varit utomlands ett tag nu och har inte kunnat uppdatera. Det var en härlig resa till Berlin och så, men jag är glad att jag är hemma nu :) 

Nu till saken! Idag fick jag reda på av Sara att det är Kim Hyun- Joongs födelsedag idag :D

Så Grattis Kim Hyun- Joong *-*



Kim Hyun- Joong är en k-pop artist, skådespelare, model och en allmänt känd person i Asien :)
Han är en av mina favoritskådespelare, jag har sett två filmer med honom i. 
Han var faktiskt huvudkaraktär i det första koreanska dramat jag såg, nämligen Playful kiss, som är ett av de bästa koreanska draman som finns ^-^(enligt mig).


Sedan efter det googlade jag Playful kiss och hittade skådespelaren, alltså Kim Hyun- Joong och sedan sökte jag på hans andra draman och då kollade jag Boys Over Flowers, som jag förövrigt har gjort en recension av HÄR
Han har gästat i flera draman vad jag vet och han spelar huvudrollen i ett annat drama, som heter City Conquest,  jag har dock inte sett det dramat än.



Medan jag höll på och googlade honom, så hittade jag hans tidigare band SS501 som har gjort många bra låtar och det var först då jag på allvar började lyssna på k-pop.

Här är en av deras låtar, som jag förövrigt tycker är grymt bra :)


Jag har alltså Kim Hyun-Joong att tacka för både koreanska draman och k-pop. Sedan får man inte glömma faktumet att han är värsta ögongodiset också ;)

Jag ska göra en recension på Playful kiss snart :) ska bara se om dramat så att jag har ett färskt minne. Det är nämligen så jag har gjort med draman så här långt ^^ Så skulle man räkna alla gånger jag har sett mina draman som att de var olika draman som jag hade sett har jag i allafall sett 29 draman.

HUR SOM HELST!! GRATTIS KIM HYUN- JOONG OCH TACK FÖR ATT DU FINNS <3



Här är han nu 2013, efter alla plastikoperationer. Han var snyggare innan, men han är fortfarande snygg *-*

MATA NE !!