Header #1

Header #1

lördag 4 maj 2013

Kaichou wa maid-sama

Kaichou wa maid- sama



Handling:
Det handlar om Misaki Ayuzawa som lever ett dubbelliv. På dagarna sliter hon mer än någon annan i skolan, hon är smart och stark, hon har lärarnas förtroende och håller koll i skolan.
Hon föraktar killar, vilket beror på att hennes pappa lämnade hennes mamma, henne och hennes lillasyster helt ensamma och de får alla jobba hårt för att tjäna pengar.
Så hon har ett extrajobb efter skolan, som maid på ett maidcafé. Något hon inte är stolt över och hon är rädd någon ska komma på henne, så att hon skulle förlora sin respekt hon har skapat sig.
Men så en dag.... När hon ska ut och lämna soporna på maid-cafét så dyker skolans snyggaste och populäraste kille, Usui Takumi, upp och upptäcker hennes hemlighet... :D

Karaktärerna:

Misaki Ayuzawa

Misaki är en smart, stark och självständig tjej som gör allt för att göra sin skola till en skola där fler tjejer ska kunna gå och ha det kul och bra. Hon gör saker för andra hela tiden, men har en del humör och en avsky till killar. Hon är en riktig elitfeminist och hatar killar som får tjejer att gråta. De flesta killarna i skolan är rädd för henne för att hon är så dum mot dem hehe xD Hon är våran huvudperson!

Usui Takumi

Usui är skolans populäraste och snyggaste kille. Han nekar hela tiden en massa tjejer, som då börjar gråta, vilket leder till att Misaki skäller på honom. Han är ganska pervers också^-^ . Hans personlighet är ganska inpassiv. Han har sina roliga stunder ^^ 

Det var de enda karaktärerna jag tänkte att ni behövde veta om i den här animen, resten är inte jätteviktigt.

Betyg
Den här animen är en av mina bästa ever, den är sjukt rolig, det är bara sjukt synd med en sak, det är att det finns inte så många episoder eller en säsong 2( samma som med No.6 ) :( Vilket beror på en enda sak och det är att animen sålde dåligt i japan. Det är väl det enda jag skulle kunna tycka var lite dåligt, för jag hade gärna sett mer av Misaki och Usui ;)

Var kan man hitta animen?
Man kan hitta den HÄR på animehere.com och sedan kan man hitta den på youtube, animefushigi och lite var som helst, eftersom att den är väldigt populär i USA och Europa, så den finns att hitta på nästan alla sidor som har anime :)

Varför ska man se just den här animen?
För att den är otroligt bra och ger en både skratt, lite spänning och romans :) Rekommenderas väl egentligen mest till tjejer. Dessutom är Usui hur attraktiv som helst *-* hehe, fast att han är en "pervers alien" (som Misaki kallar honom ett antal gånger!).

Bilder







Se den här animen och du kommer inte ångra det en enda gång, dessutom är den inte så lång, den är bara 27 episoder om man räknar med special-episoden.

Det var allt för nu, jag vet inte om jag kommer få ha min dator imorgon också, men nu medans jag kunde passade jag på att göra det här inlägget :)

Mata ashita? :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar