Header #1

Header #1

tisdag 23 april 2013

Anime: NO.6

NO.6




Handling: Det handlar om pojken Shion som bor i distriktet NO.6 som är känt för att vara den idealiska staden. 
Shion bor i en rik familj med många privilegier. En dag så dyker det upp en annan pojke en stormig natt. Nezumi kallar han sig (det betyder råtta/mus) och han har blivit skjuten i armen. De får ett ganska dramatiskt (och odramatiskt på samma gång) första möte. Sedan försvinner Nezumi och Shion ser honom inte på flera år.
Men sedan då en av Shions medarbetare dör snabbt av ett konstigt virus som gör att man åldras jättesnabbt och dör på bara ett par sekunder, blir Shion intagen på ett center, för att vara misstänkt för att tvivla på stadens ordning (för staden är ganska mån om att aldrig visa några fel). Då dyker Nezumi upp och räddar Shion. Tillsammans tar de reda på vilka mörka hemligheter det finns i stadens förflutna och hittar orsaken till viruset. På vägen från att de var barn till när själva storyn riktigt börjar så har de ett väldigt fint förhållande, som jag skulle se helt klart som mer än broderlig kärlek till varandra :D (yaoi) *-*





Karaktärerna: 
Nezumi (Rat)- En mystisk kille som man inte vet något om hans förflutna i större delen av filmen, hård på utsidan men godhjärtad innuti. (HAN är den svarthåriga killen)
Shion- En mild kille, som har en ganska stor fantasi och som är i princip helt orädd, de beror till större del på att han inte behövt uppleva något riktigt hemskt i sitt liv till en början, han är ganska mild på utsidan också. I skolan är han bäst och han är ett geni, som har fått priser sedan han var jätteliten. De flesta tycker jättemkt om honom också för att han är så oskuldsfull och genuint snäll. (HAN är den vithåriga + brunhåriga killen, han byter hårfärg i animen på grund av en händelse)

De båda karaktärerna har ett fint typ av förhållande <3 *-*



Kategori: Jag skulle säga lite Yaoi (kille<3kille) med tanke på att de har ett väldigt nära förhållande på mer än ett broderligt sätt, det är fint ^w^. Sedan skulle jag säga lite fantasy, sedan spänning, skräck (ibland), äventyr, drama och action. En komplett anime helt enkelt!



Betyg: Animen var en 10/10 <3 Helt grym, fantastisk!! 


Bilder från animen:









Den är grym! DU kommer ångra om du INTE ser den!!!


 Här är trailern ovan!

Sedan kommer det en lite bättre video som kunde ha fungerat asbra som trailer, så den kan du kolla om du vill se något bättre än orginaltrailern :P



Du kan kolla animen här, jag länkade alla avsnitt på animehere.com ;), den här animen är grym och helt klart sevärd, så kolla in :D !



MATA ASHITA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar